روش های جستجو در گوگل و نحوه صحیح سرچ

1397/3/19 20:25

از وقتی که تقریبا همه چیز اینترنت به موتور جستجوی گوگل گره خورد ، مدت زیادی می گذرد. در این سال ها گوگل به عنوان ابزار اصلی اینترنت و کسب و کار شناخته شده و به عنوان اولین و بهترین مرجعی که کاربران برای یافتن پاسخ هایشان به آن مراجعه می کنند تبدیل شد. اما هنر سرچ کردن در گوگل شاید آنطور که باید و شاید برای کاربران اینترنت شناخته شده نیست چرا که در بسیاری از اوقات می بینیم دست خالی از گوگل برگشته ایم و اطلاعاتی که به دنبال آن ها می گشتیم پیدا نکرده ایم. ما در این مقاله  می خواهیم روش های جستجو در گوگل و تکنیک های جستجوی مفید در گوگل را شرح دهیم تا از این پس بهتر بتوانید در نتایج گوگل گشت و گذار کنید.

نتایج مورد نظر شما همیشه در صفحه اول گوگل نیستند !


چرا باید با تکنیک های صحیح جستجو در گوگل آشنا باشیم؟

شاید برای همه ما پیش آمده باشد که در مورد یک موضوع خاص مانند "معرفی گوشی های آیفون" در گوگل سرچ کرده باشیم و انتظار داشته باشیم بیشترین اطلاعات در مورد آخرین گوشی آیفون در بازار به ما نشان داده شود اما در صفحه اول و دوم گوگل خبری از نتایج مورد انتظار ما نباشد و چیزی که می بینیم قدیمی تر از نیازمان باشد.
در این گونه مواقع است که باید آستین ها را بالا بزنیم و خود را برای شرکت در کلاس آموزش ترفندهای جستجو در گوگل آماده کنیم!

 

از نحوه سرچ صحیح در گوگل چه می دانید ؟

برای رسیدن به نتیجه صحیح در مورد " معرفی گوشی های آیفون " راه های زیادی وجود دارد. طبیعتا شما می خواهید بیشترین اطلاعات را در مورد آخرین محصولات ایفون پیدا کنید اما الگوریتم نمایش نتایج گوگل معمولا این چیزی نیست که شما می خواهید. گوگل معمولا به ترتیب محبوبیت و بازدید از سایت ها ، آنها را رتبه بندی کرده و نمایش می دهد. بنابراین ممکن است نتیجه دلخواه شما در صفحه 1 یا 2 نباشد بلکه اطلاعات قدیمی و محبوب و پربازدیدتر در صفحه 1 باشند. در این گونه مواقع باید از ابزارهایی که گوگل برای رسیدن به نتیجه دلخواه در اختیارمان قرار می دهد استفاده کنیم.

این حق شماست که نتایج دقیق و مورد نیاز خود را در گوگل پیدا کنید !

 

آموزش فیلتر کردن نتایج جستجوی گوگل

آیا می دانید که می توانید اطلاعات را در گوگل بر اساس زمان و نوع فیلتر و طبقه بندی کنید ؟ مثلا ما می خواهیم به شما آموزش دهیم که چطور فقط نتایج 1 ماه اخیر  در خصوص " معرفی گوشی های آیفون" را ببینید.
برای انجام این کار در بالای نتایج جستجو بر روی Tools کلیک کرده و سپس در سمت چپ صفحه بر روی Any Time  کلیک کنید. می بینید ؟ به راحتی می توانید بگویید فقط نتایج 1 ماه اخیر را به من نشان بده و یا حتی یک بازه زمانی خاص را. این یعنی یک قدم نزدیک تر شدن به نتیجه دلخواه شما. اما این پایان کار نیست. حالا شما می توانید مشخص کنید که در اخبار ، تصاویر ، نقشه ها و ... جستجو انجام شود!  به همین راحتی می توانید از جدیدترین اطلاعات گوشی های آیفون خبردار شوید. در تصویر زیر مراحل کار مشخص است:

یک مرحله جلوتر می رویم. حالا می خواهیم دقیقا مشخص کنیم اطلاعاتی را به ما نشان بده که حاوی کلمه "2016" هم باشد. این کار به سادگی و توسط کاراکتر + ممکن است. سرچ ما به صورت زیر می شود:
معرفی گوشی های آیفون + 2016
در نتایج سرچ فوق ، فقط نتایجی که شامل کلمه 2016 در متن خود هستند به نمایش در می آیند. به همین راحتی !

 

حالا می خواهیم چند نکته در مورد جستجوی اصولی و صحیح در گوگل برای شما بازگو کنیم :

1- در سرچ های انگلیسی حروف بزرگ و کوچک مهم نیستند. پس به بزرگ و کوچک بودن حروف توجه نکنید.
2- در سرچ های چند کلمه ای سعی کنید کلمات ربط و اضافه را حذف کنید. نیازی به آنها ندارید !
3- اگر بخواهید فقط در یک سایت خاص جستجو کنید می توانید به شکل زیر کار کنید:

site:omigo.ir معرفی گوشی های آیفون

4- اگر می خواهید خیلی دقیق تر جستجو کنید به قسمت Advanced Search بروید. یک فرم وحشتناک و پر از جزئیات پیش روی شماست. در آنجا شما می توانید حتی بر اساس کشور و شهر هم جستجو کنید.
5- اگر می خواهید در متون PDF و DOC و ... جستجو کنید در قسمت جستجوی پیشرفته این امکان فراهم است. البته این موضوع بیشتر در سرچ های لاتین کاربرد دارد.
6- وقتی کلمه ای را سرچ می کنید ، حتما به عبارات پیشنهاد شده خود گوگل هم توجه کنید. خیلی اوقات با استفاده از عبارات پیشنهادی ، بهتر به نتیجه می رسید. در پایین صفحه جستجو نیز برخی کلمات و عبارات پیشنهادی را مشاهده می کنید که بیشترین سرچ را توسط کاربران داشته اند.


  منبع مطلب : Heyvatech.com

0
کــارمـا :
87
برای پرسیدن سوالات خودتون فقط کافیه در سایت ثبت نام کنید و وارد حساب کاربری خودتون بشید. و از نوارمنو بالا بر روی "بپرس" با آیکون علامت سوال کلیک کنید، تا من و سایر کاربران پاسخگو باشیم.
بفرست

مشاهده نظرات بیشتر...
negin